Hires Ákos blogja

Trefilov lejátszott

Na végre! A Győri Audi ETO megverte a Zvezda Zvenyigorod csapatát, mely nagyjából megegyezik az orosz válogatott kerettel, mely 3 hete megnyerte Kínában a női kézilabda VB-t. Persze az edző is ugyanaz:Jevgenyíj Trefilov, Sztálin módszereinek utolsó nagy híve.

 

P. Box koncerten voltunk

Tudom, kicsit rég jelentkeztem, de ez most már nem így lesz. Mindjárt egy nagyon kedves élményemet osztom meg veletek, ugyanis augusztus 29-én sok év után ismét fellépett a nyolcvanas évek egyik legmenőbb rockzenekara, a P. Box.

 

 

Nyaralás – szezon után

Tudom, kicsit gonosz dolog a savanyú, szürke őszi időben, pláne a hidegre sikerült szeptember végén nyaralásról írni, de nem szeretném Kedves Olvasóimat megfosztani az élménytől.

 

Kézilabda

Hát, Kedves Barátaim, Trefilov elvtársék megint cudarul megszivattak minket, már a női kézilabdára értve.

Balaton, Badacsony... Te csodás!

Tudom, régmán nem írtam, tegnap Berta Éva fel is hívta erre a figyelmemet, de ez az autóbaleset sok mindenben visszavetett minket. Már kezdünk kilábalni, sőt, nyaralni is voltunk előzetesen.

Adó, adó, adó, adó ....

Egész nap arról szól a politika és a sajtó, hogy miként lehetne élénkíteni a gazdaságot. Nos, nem hiszem, hogy ezt én tudnám megmondani, de az adócsökkentésen talán tényleg el kellene gondolkozni.

Ez a kis táblázat bemutatja, hogy az elvonások milyen mértékűek más országokban és nálunk.

Tanulmányozzátok figyelmesen!

Halál, kerekesszék de mégsem!

Hát, kedveseim, hogy hétfőn délben nem haltunk meg, az csak a Jóistennek, vagy a sorsnak köszönhető (nem kívánt törlendő).

Elmentünk Angival megünnepelni a 22. éves fennállásunkat Szegedre, ami nagyon jó volt, majd hétfőn délelőtt, március 31-én elindultunk haza. Remek az autópálya, normálisan betartva a sebesség korlátozást másfélóra az út.

Tartalom átvétel