Hires Ákos blogja

Trefilov lejátszott

Hires Ákos, 2010, január 11 - 00:34

Na végre! A Győri Audi ETO megverte a Zvezda Zvenyigorod csapatát, mely nagyjából megegyezik az orosz válogatott kerettel, mely 3 hete megnyerte Kínában a női kézilabda VB-t. Persze az edző is ugyanaz:Jevgenyíj Trefilov, Sztálin módszereinek utolsó nagy híve.

 

P. Box koncerten voltunk

Hires Ákos, 2009, szeptember 9 - 23:04

Tudom, kicsit rég jelentkeztem, de ez most már nem így lesz. Mindjárt egy nagyon kedves élményemet osztom meg veletek, ugyanis augusztus 29-én sok év után ismét fellépett a nyolcvanas évek egyik legmenőbb rockzenekara, a P. Box.

 

 

Nyaralás – szezon után

Hires Ákos, 2008, szeptember 26 - 02:35

Tudom, kicsit gonosz dolog a savanyú, szürke őszi időben, pláne a hidegre sikerült szeptember végén nyaralásról írni, de nem szeretném Kedves Olvasóimat megfosztani az élménytől.

 

Kézilabda

Hires Ákos, 2008, augusztus 15 - 21:31

Hát, Kedves Barátaim, Trefilov elvtársék megint cudarul megszivattak minket, már a női kézilabdára értve.

Balaton, Badacsony... Te csodás!

Hires Ákos, 2008, július 23 - 22:52

Tudom, régmán nem írtam, tegnap Berta Éva fel is hívta erre a figyelmemet, de ez az autóbaleset sok mindenben visszavetett minket. Már kezdünk kilábalni, sőt, nyaralni is voltunk előzetesen.

Adó, adó, adó, adó ....

Hires Ákos, 2008, április 23 - 19:20

Egész nap arról szól a politika és a sajtó, hogy miként lehetne élénkíteni a gazdaságot. Nos, nem hiszem, hogy ezt én tudnám megmondani, de az adócsökkentésen talán tényleg el kellene gondolkozni.

Ez a kis táblázat bemutatja, hogy az elvonások milyen mértékűek más országokban és nálunk.

Tanulmányozzátok figyelmesen!

Halál, kerekesszék de mégsem!

Hires Ákos, 2008, április 3 - 01:45

Hát, kedveseim, hogy hétfőn délben nem haltunk meg, az csak a Jóistennek, vagy a sorsnak köszönhető (nem kívánt törlendő).

Elmentünk Angival megünnepelni a 22. éves fennállásunkat Szegedre, ami nagyon jó volt, majd hétfőn délelőtt, március 31-én elindultunk haza. Remek az autópálya, normálisan betartva a sebesség korlátozást másfélóra az út.

Tartalom átvétel